Klantgetuigenissen

"Wij hebben de stiptheid, de sterke organisatie, de doeltreffendheid en de energie van uw technisch installatieteam erg op prijs gesteld."

Pascale RENAUD (14)

"Ik stuur u deze brief met felicitaties voor de kwaliteit van de overdekking die uw technici bij ons hebben geïnstalleerd. Samen met onze familie en vrienden genieten wij er volop van. Wij zouden niet meer zonder kunnen. Dankzij Abrisud baden wij in geluk..."

André BERLUDEAU (33)

"Gefeliciteerd voor het werk dat u hebt verricht, de kwaliteit van de dienstverlening, de vriendelijkheid en de knowhow van uw teams. Wij genieten ten volle van de overdekking en stellen de voordelen ervan op prijs."

Francis BEAURAIN (02)

"Wij hebben de onderdelen voor het herstellen van het slot van de zwembadoverdekking goed ontvangen. Ik dank u voor de snelheid en uw krachtdadigheid. Weer een goed punt voor ABRISUD!"

Jacques BRANQUART (13)

"Het is vandaag 10 november en dankzij onze overdekking zijn we gerust tot in de lente. Wij adviseren deze installatie aan al onze vrienden, omdat ze - van alles wat ik op de markt bestudeerd heb - technisch op punt staat."

François FAURE (76)