Essentieel gamma

Telescopische zwembadoverdekking

De mening van een deskundige

Een gebruiksvriendelijke overdekking met een uniek geleidingssysteem op basis van omgekeerde telescopie. Deze technologie zorgt voor een perfect regelmatig traject van de panelen zonder risico op blokkering. De geleiding wordt verzorgd door wieltjes op een veer die de oneffenheden in de grond compenseren. De overdekking vergrendelt zich automatisch door zich te sluiten met behulp van de bodembevestigingen met magnetische activering. De vergrendeling wordt geactiveerd met behulp van een magneet!

Door het oog van de ontwerper

Opties

Automatisch ventilatieluik

De structuur is voorzien van thermische sensoren die de water- en luchttemperatuur onder de overdekking beheersen. Wanneer de temperatuur een bepaalde drempel overschrijdt (door de gebruiker ingesteld met de afstandsbediening), gaat er automatisch een luik open om een luchtstroming te creëren.

Ledverlichting

Lichtbakens rond de omtrek van het zwembad met ledlampjes op zonne-energie (discrete fotovoltaïsche sensoren, op de nok van de overdekking).

Onzichtbare motor op zonne-energie

Onzichtbare motor op zonne-energie in de aluminium profielen: maximale discretie en minimale plaatsinname op de grond! Werking met afstandsbediening.

Opklapbaar bovengedeelte, met ondersteuning

Opklapbaar bovengedeelte met behulp van een vijzel: u krijgt toegang zonder dat u dit element moet verplaatsen.

De pluspunten

1
MAGNETISCHE EN AUTOMATISCHE BEVESTIGING
2
OMGEKEERDE TELESCOPIE
3
GELEIDING OP VEER
4
INTERNE HOOGPERFORMANTE RECHTSTANDIGHEID