Specifieke fases voor projecten van residentiële hoge zwembadoverdekkingen

Abrisud begeleidt u bij iedere fase van uw projecthoge zwembadoverdekkingen
 

Uw verwachtingen, uw wensen, uw project

Gedurende een gratis bezoek bij u thuis of in één van onze agentschappen, maakt u samen met een technicus van Abrisud uit welke hoge zwembadoverdekking het best bij uw omgeving (woning en zwembad) en uw leefgewoontes past. Onze technici staan tot uw dienst met een persoonlijke studie.

Administratieve formaliteiten

Neem kontakt op met de administratie van uw gemeente om na te gaan wat nodig is voor een eventuele bouwvergunning.

 

De exclusieve vormgeving van uw hoge zwembadoverdekking

Van de studie die met onze technicus is gemaakt, wordt dankzij een exclusief programma Abrisoft® een persoonlijk project uitgewerkt. U krijgt een voorstel met een nauwkeurige kostenraming en gedetailleerde plannen. Deze plannen geven een duidelijk beeld van de mogelijke openingen en van de ruimte waarover u zult beschikken, onder en rond de zwembadoverdekking, al naargelang de gekozen configuratie. Met deze transparante gegevens kunt u er rustig over nadenken alvorens een beslissing te nemen!

Het technisch dossier van de hoge zwembadoverdekking

Enkele dagen na de bestelling ontvangt u per post een compleet technisch dossier met een uitvoerige beschrijving van uw hoge zwembadoverdekking (alle kenmerken zoals afmetingen, opties, ..). Als uw zwembad nog in opbouw is, specificeert het dossier ook de uit te voeren werkzaamheden om het toekomstige zwembad en de overdekking perfect op elkaar af te stemmen (grootte van de betontegel, positionering van het zwembad, …).
 

Consulteer het gamma hoge zwembadoverdekkingen :

Vrijstaande hoge zwembadoverdekking : een daadwerkelijke meerwaarde van uw tuin
Zijdelings aangebouwde hoge zwembadoverdekking : de natuurlijke uitbreiding van uw woning