Naverkoopservice ABRISUD, meer sereniteit met uw zwembadoverdekking

De Abrisud Naverkoopservice
 

De 10 medewerkers van onze klantendienst staan zowel op het hoofdkantoor als op het terrein tot uw dienst:

2 agenten staan u telefonisch te woord, om een diagnose op te stellen en snel al uw vragen te beantwoorden. Deze klantendienst plant de afspraak van de technicus bij u thuis en verstuurt u de nodige reserveonderdelen. 8 technici verdeeld over diverse regio's, zullen indien nodig ter plaatse technisch ingrijpen bij onze 30 000 Abrisud klanten over heel Europa.

Deze technici garanderen een kwalitatief hoogstaande aan-huis-service gaande van een simpele demonstratie ingeval van moeilijkheden bij het bedienen tot de reparatie van een beschadigde zwembadoverdekking. Deze installatietechnici zijn uitgerust met een vrachtwagen-atelier zodat ze op heel wat terreinen kunnen ingrijpen.

Voor een optimale doeltreffendheid heeft het voltallige team van de klantendienst een permanente telefonische en dataverbinding met het studiebureau en de ateliers.

 
Dankzij onze klantgerichte aanpak en de aanwezigheid van ons personeel op het terrein (opmeters, installateurs, naverkoop technicus) hebben wij gedurende de afgelopen 12 jaar de kwaliteit van onze producten kunnnen bijschaven. (Dit resulteerde in ons assortiment van onderhoudsproducten, garantieuitbreiding, vlakke overdekking, snelbevestiging,...).
 
 

Een formulier invullen SAV