Houten gewelfde zwembadoverdekkingen

Houten gewelfde zwembadoverdekkingen

Onze houten zwembadoverdekkingen worden gemaakt op basis van een geraamte in gelamineerd hout.

Dit materiaal wordt al eeuwenlang gebruikt voor gebouwen en in het bijzonder gebouwen voor grote groepen (sportzalen, ontvangstzalen ...).

Een echte leefruimte

Onze houten zwembadoverdekkingen worden gemaakt op basis van een geraamte in gelamineerd hout.

Het wordt ook gebruikt in bijzonder agressieve omgevingen zoals opslagruimten, bruggen, ... 

Alle houten bogen die in het ontwerp worden gebruikt, beschikken over de meest performante labels op het vlak van mechanische sterkte en behandelingen tegen vochtigheid: NF P 50-100 standaard. 

Al het hout dat wordt gebruikt, is afkomstig van leveranciers die de charters betreffende het beheer van bossen in het kader van duurzame ontwikkeling en herbebossing respecteren (PEFC).

Hoge, gebogen, vrijstaande, houten overdekking
Een extra ruimte
De hoge overdekking vormt een oase van rust in het midden van uw tuin. Ze combineert de looks van een veranda met de modulariteit van een zwembadoverdekking om een...
+
Hoge, gebogen, aangebouwde houten overdekking
In het verlengde van uw huis
De aangebouwde overdekking wordt evenwijdig met het huis geïnstalleerd. Deze configuratie is geschikt om te zwemmen ligt zeer dicht bij een bouwwerk.
+
Hoge, gebogen, muurbevestigde houten overdekking
Verandastijl
De muurbevestigde overdekking wordt evenwijdig met het huis geïnstalleerd. De modules zijn moeiteloos en zonder risico op blokkeren verplaatsbaar door gewoon op de stijl...
+
Hoge, ronde, gebogen, houten zwembadoverdekking
EEN COCON VOOR HET ZWEMBAD
Deze ronde zwembadoverdekking is bijzonder elegant en karaktervol. Een overdekking met rondingen voor een perfecte harmonie.
+

De voordelen van abrisud

Nobel en warm

Nobel en warm ontwerp voor uw ontspanningsruimte rond het zwembad. Vast of telescopisch, grote mogelijkheid tot personalisering voor een echte toegevoegde waarde aan uw huis. 

Elegant en karaktervol

Elegante en karaktervolle overdekking van het zwembad. Mechanische weerstand tegen vocht, rotonde voor een ongeëvenaarde modulariteit, perfecte harmonie met de natuur van de tuin voor een volwaardige leefruimte.

voor elke behoefte remplacer par naar ieders wens �

Een uitgebreid assortiment van op maat gemaakte oplossingen om uw zwembad het hele jaar door te beveiligen, te overdekken en te verwarmen