Residentieel gamma

De hoge, gebogen, vrijstaande zwembadoverdekking

De mening van een deskundige

 

Deze overdekking is zodanig ontworpen dat ze een uitzonderlijke weerstand biedt tegen sneeuw en wind, maar toch talrijke openingen rondom de overdekking voorziet.

De overdekking is moduleerbaar en op maat gemaakt. Ze bestaat uit verschillende opschuifbare deuren en vensters die naar keuze kunnen worden geplaatst naargelang de inrichting van uw ruimten. De gevel aan het uiteinde van de overdekking is beschikbaar in een kiepversie, plooiversie (accordeon) of met een halfronde opening.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Accordeondeur

Plooibare gevel (accordeon): De stijlen op een gekarteld oppervlak passen zich zodanig aan dat de vlakken steeds tegen elkaar blijven.

Bijzonder transparant

Het deel in transparant polycarbonaat is met een meter verlengd om het deel van het dak in polyurethaan met cellenstructuur te verkleinen: voor meer licht onder de overdekking.

Grote keuze aan kleuren voor het aluminium

De aluminium structuur is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en tinten.

Halfronde opening

Halfronde opening: halvemaanvormig geleidingssysteem met een centrale as in roestvrij staal. Geleidingssysteem zonder rails op de grond.   

Klamboe

Voor het ventileren van de overdekking, maar zonder dat insecten binnendringen die door de vochtige warmte worden aangetrokken

Motor voor de hoekige zwembadoverdekkingen

Standaardmotor of op afstand bedienbare motor met een herlaadbare afstandsbediening – compacte of onzichtbare motorblokken, geïntegreerd in aluminium profielen.

Schuifdeuren voor de gebogen overdekkingen

Schuifdeuren (enkel, dubbel of drievoudig) op de bodem of aan de voorzijde van de overdekking.

Zijplaten

Opklapbare wanden met meerdere posities en mechanische of motorische ondersteuning.

De pluspunten

1
PERFECTE BESTENDIGHEID TEGEN SNEEUW EN WIND�
2
TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR HET HUIS
3
OPKLAPBARE ZIJPLATEN MET VEILIGHEIDSSLEUTEL