Essentieel gamma

Gemotoriseerde zwembadoverdekking

De mening van een deskundige

De enige gemotoriseerde zwembadoverdekking waarvan de modules dezelfde breedte hebben: een uniek gepatenteerd ontwerp van Abrisud! Deze overdekking neemt weinig plaats in op de grond zodat de ruimte rond het zwembad zoveel mogelijk wordt vrijgehouden. Dankzij het extra fijne loopvlak kan de overdekking in alle configuraties worden geïnstalleerd, hoe klein de afmetingen ook zijn.

Door het oog van de ontwerper

Opties

Afstandsbediening

Wordt systematisch geleverd bij de vlakke, gemotoriseerde overdekking en is een optie voor de lage, gemotoriseerde overdekking.

Cristal

Een exclusieve bekleding van Abrisud die uw overdekking onberispelijk doorzichtig maakt en voor een betere verspreiding van het licht zorgt. Deze bekleding van polycarbonaat is slechts 1,5 mm dik, maar is wel extreem stevig en duurzaam. Optie mogelijk voor de lage afneembare, openschuivende en gemotoriseerde overdekkingen. 

De condensatiegeleider

Hij vangt het condensatiewater op en voert het naar het zwembad vooraleer het op de boordstenen van uw zwembad valt. Deze voorziening voorkomt waterverlies door verdamping en beschermt de rand van uw zwembad. 

Demonteerbare wand

Voor een directe toegang tot het zwembad, zonder dat u de modules moet openen. Hij vergemakkelijkt ook de toegang tot de technische elementen van het zwembad (skimmers, filters).

Zonnepaneel

Voorziet het gemotoriseerde systeem van stroom dankzij zonne-energie.

De pluspunten

1
100% AUTOMATISCH
2
AFSTANDSBEDIENING
3
GELEIDINGSSYSTEEM ZONDER RAILS OP DE GROND