Een volledige service

Abrisud, de Europese leidende fabrikant van zwembadoverdekkingen, biedt een complete service die gaat van het adviseren tot het opmeten door onze technici, opgevolgd door de levering en de installatie van uw zwembadoverdekking door onze installatieteams, tot de garantie en het onderhoud ervan, en dit alles zonder tussenpersonen of onderaannemers.

 

Gefabriceerd in Frankrijk

Deze Franse KMO, in 1996 opgericht, is erin in geslaagd om een technisch product zoals de zwembadoverdekking voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf is sindsdien sterk gegroeid en stelt momenteel meer dan 200 personen te werk. Abrisud fabriceert in Frankrijk en plaatst jaarlijks meer dan 5000 zwembadoverdekkingen!
Momenteel zet Abrisud zijn ontwikkeling ook buiten Frankrijk voort en is aanwezig in 11 Europese landen.
 

Levering

Onze zwembadoverdekkingen worden geleverd en gemonteerd bij onze klanten. Iedere week vertrekken er 35 vrachtwagen-ateliers vanuit onze 3 fabrieken, die verspreid liggen tussen Noord- en Zuid-Frankrijk, om onze klanten in Frankrijk en over heel Europa uit te rusten met een overdekking. Wij leveren en installeren jaarlijks meer dan 5000 zwembadoverdekkingen.
 

Plaatsing

Onze zwembadoverdekkingen worden gemonteerd bij onze klanten door onze installatieteams. Onze installatieteams zijn in ons intern opleidingscentrum speciaal opgeleid om zwembadoverdekkingen te monteren en te plaatsen. Onze 70 installatietechnici plaatsen jaarlijks meer dan 5000 zwembadoverdekkingen.
 

Naverkoopservice

De 10 medewerkers van onze klantendienst staan zowel op het hoofdkantoor als op het terrein tot uw dienst:
 
  • 2 agenten staan u telefonisch te woord, om een diagnose op te stellen en snel al uw vragen te beantwoorden.
    Deze klantendienst plant de afspraak van de technicus bij u thuis en verstuurt de nodige reserveonderdelen.
  • 8 technici verdeeld over diverse regio's, zullen indien nodig ter plaatse ingrijpen bij onze 30 000 Abrisud klanten over heel Europa.

Deze technici garanderen een kwalitatief hoogstaande aan-huis-service, gaande van een simpele demonstratie ingeval van moeilijkheden bij het bedienen tot de reparatie van een beschadigde zwembadoverdekking. Deze installatietechnici zijn uitgerust met een vrachtwagen-atelier zodat ze op heel wat terreinen kunnen ingrijpen.

Voor een optimale doeltreffendheid heeft het hele team een permanente telefonische en dataverbinding met het studiebureau en de ateliers.
 
95% van onze klanten zijn tevreden dat ze voor een Abrisud zwembadoverdekking hebben gekozen
94% adviseert een Abrisud zwembadoverdekking aan vrienden en kennissen*.
 
* enquête uitgevoerd door de ESC van Toulouse bij 500 klanten (februari 2006).