Alle Abrisud zwembadoverdekkingen beantwoorden aan de norm NF P 90-309

Een ontwerpbureau staat tot uw beschikking

Elke zwembadoverdekking wordt op maat gemaakt in functie van de specifieke vereisten van elk zwembad. Voor residentiële hoge zwembadoverdekkingen krijgt u een gedetailleerde kostenraming met gedetailleerde plannen van het zwembad en de omliggende omgeving. De bewegingsruimte rond het zwembad onder de overdekking wordt weergegeven met afmetingen.

Systematische tests op de hoge, residentiële zwembadoverdekkingen

De dimensionering van zwembadoverdekkingen wordt systematisch onderworpen aan specifieke testen ter beoordeling van hun wind- en sneeuwbestendigheid. De belasting door sneeuwaccumulatie op het dak of door hevige rukwinden wordt door de computer berekend.
De structuurelementen (profielen en interne verbindingsstukken) variëren naargelang de afmetingen van de zwembadoverdekking om ervoor te zorgen dat ze in alle gevallen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, ruimschoots boven de wettelijk voorgeschreven normen.

 

Geteste en betrouwbare materialen

  • Vulmateriaal (stijlen, wanden en dak) : Massief polycarbonaat van 1,5 mm tot 4mm met anti-UV behandeling aan beide kanten, polycarbonaat met cellenstructuur van 8 tot 16 mm, beide zijden UV-bestendig. Granietafwerking mogelijk voor het massief polycarbonaat van 4mm.
  • Glas is mogelijk in optie (gelaagd glas 6 mm).
  • Aluminiumstructuur: thermisch gelakt kwaliteitsmerk Qualicoat en Quali Marine.
  • Schroefwerk: inox.
  • Wieltjes: nylon
  • Interne verbindingsstukken: aluminium met thermische behandeling (verdubbelt de mechanische weerstand!)
Herinnering
Om te voldoen aan de uitgevoerde tests, moet de overdekking gesloten blijven buiten de gebruiksperiodes.
 
 

Consulteer het assortiment zwembadoverdekkingen van Abrisud :
 

 

LEES OOK