Essentieel gamma

Afneembare zwembadoverdekking

De mening van een deskundige

Polycarbonaat van 8 mm met cellenstructuur (aan beide kanten behandeld tegen uv-stralen), aan de rand beschermd door een microgeperforeerde strook die vastgeklemd zit in een aluminium profiel voor een goede uitzetting (zonder bouten noch schroeven)

Door het oog van de ontwerper

Opties

2 optilkrukken

Dankzij de hydraulische vijzel kunnen de modules worden geopend en gesloten zoals de koffer van uw auto! Geschikt voor het afneembare of openschuivende systeem in de versie met cellenstructuur.

Cristal

Een exclusieve bekleding van Abrisud die uw overdekking onberispelijk doorzichtig maakt en voor een betere verspreiding van het licht zorgt. Deze bekleding van polycarbonaat is slechts 1,5 mm dik, maar is wel extreem stevig en duurzaam. Optie mogelijk voor de lage afneembare, openschuivende en gemotoriseerde overdekkingen. 

De condensatiegeleider

Hij vangt het condensatiewater op en voert het naar het zwembad vooraleer het op de boordstenen van uw zwembad valt. Deze voorziening voorkomt waterverlies door verdamping en beschermt de rand van uw zwembad. 

Demonteerbare wand

Voor een directe toegang tot het zwembad, zonder dat u de modules moet openen. Hij vergemakkelijkt ook de toegang tot de technische elementen van het zwembad (skimmers, filters).

Easy Vis

Tijdsbesparend accessoire om de wieltjes van de overdekking onmiddellijk en zonder inspanning vast en los te schroeven. De Easy Vis is draagbaar en draadloos en beschikt over een accu die via de netvoeding wordt opgeladen.

Hefkruk

Dankzij deze kruk kunnen de modules worden opgeheven en neergelaten door gewoon op een knop te drukken. Geschikt voor het afneembare of openschuivende systeem in de versie met cellenstructuur. 

Toegangsluik

Het luik biedt toegang tot het zwembad via de ladder of het trapje. Het is uitgerust met een vergrendeling conform de veiligheidsvoorschriften. Geschikt voor het afneembare en openschuivende systeem in de versie met cellenstructuur.

De pluspunten

1
OPTILBARE EN STAPELBARE MODULES
2
TOEGANG TOT WAND EN LUIK
3
BETAALBAAR MAATWERK
4
AUTOMATISCHE BEVESTIGING