5 essentiële garanties

De Abrisud garanties: veiligheid en normen van de zwembadoverkappingen

Optimale veiligheid

Al onze zwembadoverkappingen voldoen aan de wettelijk verplichte veiligheidsnormen (wet nr. 2003-09 van 3 januari, 2003). Met Abrisud hebt u geen ander veiligheidssysteem meer nodig. Niets kan echter de waakzaamheid van volwassenen rond het zwembad vervangen.
 

Weerbestendig

Er werden daarvoor met succes evaluatietests uitgevoerd bij hevige wind en zware sneeuwval!
Onze overdekkingen werden gedurende twee dagen blootgesteld aan windstoten tot 100 km/u vanuit verschillende richtingen. Ze kunnen tot 45 kg sneeuw per m² dragen.. Om te voldoen aan de uitgevoerde tests, moet de overdekking gesloten blijven buiten de gebruiksperiodes.

 

Franse productie

Deze Franse KMO, in 1996 opgericht door de familie Chapus, is erin in geslaagd om een technisch product zoals de zwembadoverdekking voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf is sindsdien sterk gegroeid en stelt momenteel meer dan 200 personen te werk Abrisud fabriceert in Europa en plaatst jaarlijks ongeveer 5000 zwembadoverdekkingen! Momenteel zet Abrisud zijn ontwikkeling ook buiten Frankrijk voort. Het bedrijf is aanwezig in 11 Europese landen.
 

Beheersing van de productieketen

In de grote werkplaatsen van onze drie productievestigingen, die verspreid liggen tussen Noord- en Zuid-Frankrijk, worden de verschillende onderdelen van de overdekkingen gebogen, bewerkt, gezaagd en geboord. Ondanks de industrialisatie en het technische karakter heeft de menselijke vaardigheid nog steeds haar plaats. De nauwkeurigheid, de scherpe kijk en de deskundigheid van onze technici blijven essentieel.
 

Plaatsing

Onze installatietechnici leveren en plaatsen de zwembadoverdekkingen bij onze klanten. Onze installatieteams zijn in ons intern opleidingscentrum speciaal opgeleid om overdekkingen te monteren en te plaatsen. Elke week vertrekken er 35 vrachtwagen-ateliers vanuit onze fabrieken om onze klanten in Frankrijk en over heel Europa uit te rusten met een overdekking.
 
95% van onze klanten zijn tevreden dat ze voor Abrisud hebben gekozen.
94% adviseert Abrisud aan vrienden en kennissen*


* enquête uitgevoerd door de ESC van Toulouse bij 500 klanten (februari 2006).